Tilbage Tilmeld dit website nu

15 Steps til Succes - Step 2 Domænenavn

 

Metatags SEO - Step 2


At vælge det rigtige domainenavn, er en af de vigtigste ting man skal tænke på, når man skal have en hjemmeside. Vær sikker på, at du har fundet det rigtige domainenavn. Et domainenavn skal være let at skrive og sige. Så find et godt domainenavn som kan bruges her og nu, men også på længere sigt. Det sikre, at din hjemmeside vil blive på søgemaskinerenes indexsider.

Dit mål er, at få så mange besøgende på dit website som muligt. Derfor vær sikker på, at du har valgt et godt domænenavn som er nemt at skrive/ stave og let at udtale. En anden ting som er vigtig at tage med i overvejelserne er, at det er et domænenavn det holder nu og i fremtiden, så din placering på søgemaskinerne ikke går tabt.
Søgemaskinerne tjekker hvor længe ens domænenavn har været registeret. Et website der er aktiveret og opdateres regelmæssigt med nye emner, bliver placeret højere på resultatoversigten end et website som kun har været online en uges tid.
 
Hvis du har et nyt produkt, vil det være en fordel at tilføje et subdomæne til dit hoveddomæne, frem for at få et helt nyt domænenavn til produktet. Tænk fx på virksomheden IBM. IBM bruger subdomæner for forskellige sider i forskellige lande fx www.ibm.com/dk frem for et helt nyt domænenavn. Derfor vælg et godt fremtidssikret og sigende domænenavn.

Du bør nøje overveje, hvad du ønsker at opnå med dit/dine websites. Ønsker du et specielt website til et produkt eller har du et domænenavn som er fantastisk til brug for en kampagne, så tøv ikke med at brug det, du skal bare være opmærksom på, at flere domænenavne ikke altid er værdifuldt at have.

Vi foreslår, at du anskaffe domænenavne som er stavet forket eller som ligger op af det domænenavn du har og får dem til at pege på dit hoveddomæne.
Næste læs  step 3 SEO Design

 

Metatags resume - Vigtige SEO oplysninger at huske på

Domænenavnet har en vigtig betydning for søgemaskineoptimering af en hjemmeside. Det er faktisk lidt trist, da folk der har forstand på SEO (inklusiv mig selv) er begyndt at spekulere i domænenavne med søgeord i, fremfor korte og nemme domænenavne.
  1. Læs hvorfor metatags er vigtige og deres betydning på søgemaskinerne.
  2. Benyt vores metatags code generator til at lave korrekte metatags.
  3. Benyt vores website analyzer til at få professionel rådgivning fra vores metatags experter.
  4. Tilmeld dit website til søgemaskinerne og vælg en af følgende pakker:
Metatags Gratis Prøve Metatags Bestil her Den Danske Pakke Metatags Bestil her Euro Pakken Metatags Bestil her World Pakken
Gratis Prøve Den Danske Pakke Euro Pakken World Pakken
       
website, optimering, domænenav, seo Tags: website, optimering, domænenav, seo
© 2020 - Part of the MetaTags Company Inc. - Sidst opdateret den 29-09-2020