Tilbage Tilmeld dit website nu

15 Steps til Succes - Step 6 Udgående Links

 

Metatags SEO - Step 6

 

Næsten alle har links til eksterne hjemmesider. Søgemaskinerne vurderer disse links mellem hjemmesiderne. Jo flere personer der laver link til din hjemmeside, jo vigtigere er hjemmesiden. Ønsker du at linke til en ekstern hjemmeside, så sørg for, at de også linker til din hjemmeside og husk at tjekke linkene regelmæssigt.

Interne links linker til forskellige sider på hjemmesiden. Sørg for at linkene peger de rigtige steder hen fx. at linket til lamper linker til undersiden med lamper. Sammenlign din hjemmeside med et bolighus i flere etager. Det er vigtigt, at kunderne ikke kun kommer til indgangen med også kommer rundt i hele butikken, ligesom på hjemmesiden.

Det er en god ide, at få et statistik program på hjemmesiden. Det giver dig mange nyttige informationer. Fx. hvilke ord der er blevet benyttet på søgemaskinerne for at finde din hjemmeside. Hvilken hjemmeside-del kom kunderne ind på. Hvis der er en masse kunder som har brugt et specifikt keyword på produkt A og kommer til produkt B's side, er det vigtigt at lave et internt link som går til produkt A. Kunderne og søgemaskinerne vil forstå betydningen af linket. Det betyder, at navigeringen på hjemmesiden er let og overskuligt og at man hurtigt finder det man søger.

 refer site
 
Næste læs  step 7 online

 

Metatags resume - Vigtige SEO oplysninger at huske på

Forberedelse til SEO er vigtig.
  1. Læs hvorfor metatags er vigtige og deres betydning på søgemaskinerne.
  2. Benyt vores metatags code generator til at lave korrekte metatags.
  3. Benyt vores website analyzer til at få professionel rådgivning fra vores metatags experter.
  4. Tilmeld dit website til søgemaskinerne og vælg en af følgende pakker:
Metatags Gratis Prøve Metatags Bestil her Den Danske Pakke Metatags Bestil her Euro Pakken Metatags Bestil her World Pakken
Gratis Prøve Den Danske Pakke Euro Pakken World Pakken
       
seo website, optimization, preperations Tags: website, optimering, forberedelse
© 2020 - Part of the MetaTags Company Inc. - Sidst opdateret den 29-09-2020