Tilbage Tilmeld dit website nu

Begynd med Metatags

   

Websites designes og udvikles.

Tekstindholdet skrives og billederne digitaliseres. Websitet er færdig og klar til at blive uploadet til serveren. Nu venters der spændt på, at de første kunder skal besøge websitet og afgive ordrer.

Desværre er det ikke altid så enkelt.

Hvis dine kunder ikke ved hvem du er, hvad du sælger, hvor de kan finde dig eller hvad din website hedder, kan du ikke forvente at kunderne finder og dermed handler hos dig.

Så…….hvis du vil være bedre end dine konkurrenter bør du gøre noget ved dit website.

Der er her Metatags og søgemaskinerne kommer ind i billedet.

Metatags er ikke den ultimative løsning til at komme øverst på søgemaskinernes indexsider. Men ved at bruge metatags på den rigtige måde er du godt på vej. Derfor er det vigtigt, at dine metatags er lavet rigtigt.

Der er rigtige mange metoder til at komme øverst på søgemaskinernes indexsider. Det kan bl.a være hvordan websitet er struktureret, indholdet på websitet samt hvor mange der linker til websitet.

   
 

Du kender sikkert allerede mange søgemaskiner. De mest kendte er Google, Webcrawler, Yahoo, Excite, Altavista, men der findes også mange små specialisere søgemaskiner. Disse søgemaskiner bruges hyppigt, nok ikke så tit som de store søgemaskiner, men ønsker du at udelukke 20% af dine kunder?

Derfor er det en god ide at websitet ikke kun er tilmeldt Google!!
Læs mere om søgemaskinerne relationer
 Læs mere om søgemaskinerne relationer  
   
metatags, begynd,guide Tags: metatags, begynd, guide  
© 2020 - Part of the MetaTags Company Inc. - Sidst opdateret den 30-11-2020