Tilbage Tilmeld dit website nu

Hvorfor du bør benytte metatags?

   

Lad os være ærlige.......Metatags er ikke den "ultimative løsning" til at blive bedre placeret på søgemaskinernes indexsider i løbet af "no time".

Der er mange metoder til at få en bedre placering på indexsiderne og dermed komme tættere på toppen. Det der kan have betydning kan være hvor mange link websitet indeholder, indholdet på websitet og hvordan websitet er struktureret. Det har ligeledes betydning hvor "gammelt" websitet samt domænet er for at få en god placering på indexsiderne.

 

Det er blevet sagt: Metatags er gratis og de hjælper !

 

Søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing viser metatags i deres søgeresultater. Hermed vil du have en indirekte indflydelse på hvordan websitet præsenterer sig på indexsiderne. Ved at gøre dette kan du manipulerer med om kunderne skal klikke på dit website. Kik på vores eksempel:

 

Søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing viser metatags i deres søgeresultater
 

Kik på A B C !  Du fortrækker en søgemetode ved at benytte: 

  • (A) bestemte  keywords.  Resultatet du vil få er:
  • (B) title tag og
  • (C) en kort informativ tekst også kaldet description tag.
Så hvorfor ikke prøve og benytte metatags på dit website!
Nogle mennesker mener, at metatag description og metatags keywords ikke har nogen betydning for, hvordan websitet bliver placeret på indexsiderne. Men de tager fejl. Det er ikke kun Google der viser descriptions-tag, og ved at tilføje bedre og mere relevant tekst, vil flere kunder klikke på websitet og dermed opnåes en bedre CTR ( click through rate). Denne CTR har stor indflydelse på hvordan dit website bliver placeret på indexsiderne.
 

Så en relevant og interessant tekst vil forhøje dine klik til websitet.

Mist ikke flere klik! Begynd med MetatagsBegynd med Metatags

 


use, metatags, search, engineTags: use, metatags, search, engine  

 

© 2020 - Part of the MetaTags Company Inc. - Sidst opdateret den 30-11-2020