Tilbage Tilmeld dit website nu

Sådan hænger søgemaskinerne sammen!

 

Vi bliver tit spurgt om, om søgemaskinerne kikker i hinandens index efter ranking ( dvs. hvor højt  websitet er placeret på søgesiden), når websitet er blevet tilmeldt. Svaret på dette er "Ja". Der er forbindelse mellem alle søgemaskinerne.

Derfor er det vigtigt, at websitet have en god placering på indexsiderne på alle søgemaskinerne for, at få et "high score". Derfor kan det heller ikke betale sig kun, at tilmelde websitet til Google's søgemaskine.

Hvorfor tilmelding kun til Google ikke er nok:

Vi mener, at der er mange misforståelser om det, at tilmelde websites til søgemaskinerne. En af den er, at det er nok kun, at tilmelde websitet til Google. Google tjekker nemlig, om websitet er tilmeldt andre søgemaskiner og hvordan websitet er placeret på deres indexsiderne. Derfor vil Metatags gerne hjælpe med, at forbedre dit website til søgemaskineoptimering (SEO) og tilmelde website til søgemaskinerne.

Vi er eksperter i søgemaskineoptimering og vores mål er, at give korrekt og brugbar information om metatags og søgemaskineoptimering. Som sagt vil Metatags gerne hjælpe med, at optimerer og tilmelde websites til søgemaskinerne.

Nu kan du måske vigtigheden af, at det kan betale sig, at tilmelde website til flere søgemaskiner og ikke kun til Google. For tør du miste kunder på grund af det? Mange folk har MSN på deres pc'er og når de går på en søgemaskine vil det sandsynligvis være på MSN's søgemaskine. Hvis 1 ud af 25 benytter dette eksempel, vil 4% af kunderne ikke finde dit website og dermed mister du profit - og hvem ved om dette tal er størrer? 

Så.......at tilmelde websitet kun til Google er ikke en god ide i længden. Websitet har brug for en god placering på alle søgemaskinerne for at få et "high score".

 

Billedet nedenfor viser nogle af disse forbindelser:

 
   
Sådan hænger søgemaskinerne sammen
   
Forbindelse
 
Primære resultater
Forbindelse
 
Sekundære resultater
Forbindelse
 
Direkte resultater
Forbindelse
 
Betalte resultater
   

Så....tilmeld ikke kun websitet til Google, men lad os hjælpe med, at få den bedst placering som overhovedet muligt!

Metatags vil hjælpe dig med at forbedre dit website og tilmelde websitet til søgemaskinerne og DMOZ. Tilmelding til søgemaskinerne er et vigtigt redskab i marketing og en perfekt måde at fremhæve virksomhedens profil på.

 
Læs mere om vores løsningerLæs mere om vores løsninger
 
   
søgemaskiner, ranking, placering, søgemaskineoptimering, seo Tags: søgemaskiner, ranking, placering, søgemaskineoptimering, seo  
© 2020 - Part of the MetaTags Company Inc. - Sidst opdateret den 30-11-2020