Tilbage Tilmeld dit website nu

Metatags Indflydelses Meter

metatags hvad betyder det?

 

Vi hører desværre stadigvæk fra folk, der hævder, at metatags ingen indflydelse har på søgeresultaternes placering på søgemaskinerne. Lad os vise dig, at de glemmer nogle vigtige pointer.

I søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization - SEO) spiller metatags en vigtig rolle! Især metatags description (= beskrivelse) er meget vigtigt, grundet det faktum, at dette tag er vist som en lille tekst under søgeresultatet. Denne lille tekst kombineret med et relevant titel-tag beskriver dit website, som er med til at overbevise dine kunder om, at de oplysninger de søger, finder de på dit website. Det fører desuden til en langt højere CTR (Click Through Rate), og antal besøgende på dit website. I sidste ende er det CTR og antal besøgende, der afgør dit websites placering på søgemaskinerne.
 

Der er rigtig mange metatags og html-tags, og selvfølgelig har ikke alle indflydelse på søgeresultatet. Fx html- cookie- tag har ikke nogen indflydelse på din placering med søgemaskiner, men titel-tag, keyword/søgeord-tag og description/ beskrivelse-tag er meget vigtige for søgeresultatets placering på søgemaskinerne.

For at måle indflydelsen af metatag, bruger vi følgende symboler:

    metatags nogen betydning    
    meta-tags meget lille betydning       metatags vaesentlig betydning    
metatags ingen betydning       metatags stor betydning

For at gøre det lettere for dig, har vi placeret et ”Indflydelses-Meter” på hver forklaringsside af et metatag eller et html-tag. Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt, at alle dine sider på dit website har metatags, da alt vil få indflydelse på søgeresultatets placering på søgemaskinerne. Så med søgemaskineoptimering (SEO -Search Engine Optimization) skal alle metatags være perfekte og korrekt placeret på dit website.

Lad os sige, at du ønsker at placere en del af dit gamle indhold i et online-arkiv. I dette tilfælde er "abstrakte metatag" det rigtige at bruge. Men for en placering på Yahoo eller Google, har dette tag ikke nogen betydning. Men………hvis dine sider med dette ”abstrakte metatag” kan arkiveres, og dine kunder bruger dit arkiv til at linke til oplysninger, har dette tag en positiv indflydelse. Husk på, alle søgemaskiner er forbundet med hinanden.

Så "ingen indflydelse" eksisterer ikke, medmindre en metatags simpelthen er forældet. Alle de små stumper af SEO vil hjælpe dit website med at få en bedre placering.

Nogle eksperter hævder, at metatags ikke er til nogen nytte.

I deres forsøg har eksperterne koncentreret sig om metatags keywords/søgeord og laver dermed en stor fejltagelse: Metatags er nødt til at være relevante. Falske ord som "qiskodslajdmnkd, ddakaieciuaj jkdalladpaoaw og wdaopeqndlkakljad", forkert stavede ord, dine konkurrenter navn som søgeord er faktisk ubrugelige. Men hvis du opretter dine metatags med omhu, vil søgemaskiner bruge dine tags one-on-one.

Tag et kig på Google Webmasters Hjælp siderne og læse Googles mening. Google bruger metatags og støtter endda brugen af en titel og description/ beskrivelse tag. Yahoo! 's officielle retningslinjer angiver, at de også bruger metatags.

 

Så lad dig ikke narre af selvbestaltede eksperter ... De fleste af dem har en skjult dagsorden. De vil forsøge, at sælge dig deres produkt og ønsker ikke, at du skal vide: at metatags er gratis!

Læs også rapporterne, om de falske test på "qiskodslajdmnkd"

Hvorfor skal du tilføje metatags?

 

Du bør tilføje metatags på alle dine web-sider, og ikke kun på den første indeks side også kaldet startsiden. Sørg for, at der på hver side er relevante metatags tilføjet. Tilføj keywords/søgeord og sætninger, der er relevante og svarer til teksten på den enkelte side. Det kan være et stort arbejde, at tilføje bestemte metatags til hver side, men du vil på sigt se, at det virker!

Metatags resume - Vigtige SEO oplysninger at huske på

Vi foreslår, at du altid bruger metatags på din index.htm eller index.html side. Dernæst på andre vigtige sider og for, at lave det helt optimalt, på alle siderne på dit website. Brug tid og energi på, at oprette relevante og forskellige metatags for hver enkelt side. Det lønner sig, og på sigt vil det tiltrække ekstra besøgende til dit website.
  1. Læs hvorfor metatags er vigtige og deres betydning på søgemaskinerne.
  2. Benyt vores metatags code generator til at lave korrekte metatags.
  3. Benyt vores website analyzer til at få professionel rådgivning fra vores metatags experter.
  4. Tilmeld dit website til søgemaskinerne og vælg en af følgende pakker:
Metatags Gratis Prøve Metatags Bestil her Den Danske Pakke Metatags Bestil her Euro Pakken Metatags Bestil her World Pakken
Gratis Prøve Den Danske Pakke Euro Pakken World Pakken
       
metatags, indflydelses, meter, søgemaskineoptimering, search, engine, optimization, SEO, ctr Tags: metatags, indflydelses, meter, søgemaskineoptimering, search, engine, optimization, SEO, ctr
© 2020 - Part of the MetaTags Company Inc. - Sidst opdateret den 29-09-2020