Tilbage Tilmeld dit website nu

Velkommen til Metatags Officielle Hjemmeside

Hvorfor nogle websites er No. 1 og andre aldrig vil blive fundet.

Søgemaskiner er et vigtigt værktøj til at søge efter informationer på nettet på en let  og tilgængelig måde. Tallene viser, at 80% af befolkningen bruger søgemaskiner for at finde information på internettet, af dem bruger kun 60% Google som søgemaskine.

Det er her Metatags kommer ind i billedet. Metatags gør, at dit website kommer til at stå fortrinsvis øverst på søgemaskinernes indexsider. Metatags har altid været brugt på internettet. Betydningen af, at anvende metatags på den rigtige måde er vigtig for søgemaskinerne.

I søgemaskineoptimering (SEO) spiller metatags stadigvæk en vigtig rolle. Specielt brugen af description-tag er meget vigtigt. Dette metatags vises af søgemaskinerne som en kort tekst i søgeresultatet. Sørg for, at alle metatags på dit website er unikke for hver enkel side og prøv at gøre dem så attraktive som overhovedet muligt. Et relevant titel-tag og et relevant decriptions-tag skulle gerne gøre kunden nysgerrig til at klikke på linket i søgeresultatet. Keywords-tag bruges til at søge efter websites.

Undersøgelser viser også, at kun 20% af alle websites indeholder disse vigtige metatags - derfor er mere end 80% af disse websites uegnet til, at blive tilmeldt til søgemaskinerne. Metatags hjælper med at forbedre dit websitet og tilmelde det til søgemaskinerne.

I søgemaskineoptimering seo spiller metatags stadigvæk en vigtig rolle
søgemaskine benytter dine metatags
 

Vil du stå øverst på søgemaskinerne?

Dit website er online men har ingen metatags. Hvordan skal kunderne så kunne finde dit website via søgemaskinerne?

Så er det tid til at handle - for at få dit website søgemaskineoptimeret.

Hvorfor du bør benytte metatags?


 


Vores handelsbetingelser træder i kraft så snart du har lavet en ordre.  
© 2020 - Part of the MetaTags Company Inc. - Sidst opdateret den 29-09-2020