Tilbage Tilmeld dit website nu

Vores service til dig

 

Det vi kan tilbyde dig som kunde er:

1) Tilføj din hjemmeside kvit og frit:

 


Denne service giver dig mulighed for én gang at tilføje din hjemmeside helt gratis . Du skal selv sørge for at lave dine metatags korrekt. Du kan benytte vores online wizard til at lave dine metatags.
Når du har tilføjet din hjemmeside vil den blive tilføjet på ca. 40 søgemaskiner.

Bemærk: Det er kun din index/startside du har mulighed for, at lave matatags til.

 

Med den gratis service tilføjes din URL og venter på, at søgemaskinernes spider registrerer dit domainenavn. Det vil somme tider tage op til 6 måneder før en spider indekserer din hjemmeside.
Ved at benytte vores gratis service til at tilføje din hjemmeside, kan du se hvordan vi arbejder, hvilken service vi tilbyder og se vores online kundesystem.

For at du kan tilføje din hjemmeside gratis, skal du registrere dig.

 

2) Gode gratis råd

 

På vores hjemmeside har vi en masse gode til råd til dig om, hvad du skal gøre for at få din hjemmeside øverst på søgemaskinerne.

3) Den betalte service

 

 

a) Vi tjekker dine metatags på Index/startssiden. Du kan vælge selv at lave at lave dine metatags eller lad os gøre det. Hvis det ønskes, kan vi tilføje dine metatags til hjemmesiden. Dette kræver dog, at vi kan nå din hjemmeside via en FTP-server eller online webtool.

Vi tilføjer din hjemmeside med de korrekte metatags (keywords, descriptions og titel). Hvis vi finder fejl, vil vi kontakte dig pr. email.

b) Ønsker du at få metatags til en eller flere undersider, er vi gerne behjælplige med dette. Få et tilbud på denne service.

 

 c) Vi kan hjælper dig med at forbedre og opdatere din hjemmeside. 

Efter at hjemmesiden er opdateret, vil vi tilføje den til søgemaskinerne. Denne process vil tage noget tid og når tingene er i orden vil vi sende dig en mail. Fra hvornår din hjemmeside er tilføjet søgemaskinerne varierer fra søgemaskine til søgemaskine. Nogle gange kan din hjemmeside bliver fundet med det samme, andre gange vil det tage op til 4 til 6 uger.

d) Vi kan tilbyde dig en hel ny hjemmeside med METAdesign, få et tilbud på dette.


Ønsker du vores hjælp eller få et tilbud på en af vores ydelser. Send venligst en mail, så kontakter vi dig.


 
 
 
 
© 2020 - Part of the MetaTags Company Inc. - Sidst opdateret den 29-09-2020